Feb 24, 2009

vakta printer


det var en helt menlös måndag igår med promenad och mörker i blå timmen men inget bubbelbad eller måndagslyx. det var mest skönt och lugnt. jag pysslade litet med foton, åt en fluffig molnliknande äggviteomelett med lagrad prästost, färgade håret, kokade kikärtor, åt lite kikärtor med citron och persilja till kvällis mellis, tog ett glas vitt vin jag hade kvar och blandade med FUN light jordgubbssaft så det blev tjejbärs rosévin och la mig i sängen. kollade på underhållning i datorn, somnade. skönt. drömde ej om viktiga tecken. vaknade vid 6 för att det var så varmt i sängen, kanske för att plastbrasan värmde så noga.

7 comments:

S said...

Åh jag trodde att du var blond på rille! Vad använder du för färg?

therese svensson said...

jag har garnier nutrisse camomille no 10 den är BÄST! jag är mellanblond på vintern. det är bara på sommaren jag är såhär blond. mmm BLOND!

therese svensson said...

mer hårfärgsinfo: när jag ska färga tillbaka till min vanliga färg använder jag den som heter 8.3 eller 7.3 på halva tiden, också garnier nutrisse. åh det är pernilla wahlgren som gör reklam för den PI)NIG

Caroline said...

varför ingen gula?

therese svensson said...

jag brukar bli manisk i ägg så ibland (en gång i månaden) gör jag omelett utan äggula för jag tänker att jag dör av kolesterol.

Caroline said...

jag e också helt manisk i ägg för tillfället. slutade av lite olika anledningar att äta det under många år, men har kommit på hur fantastiskt gott det är. Kokt ägg tillomed, som jag hatade innan. Med kaviar, Drott Kaviar, den som äe superrökt. Den enda som gäller! Hurra! Du är föresten så bra T. Blir alltid så glad när jag läser din blogg.

therese svensson said...

åh DROTT på ägg tack för tipset! den älskade jag men har glömt bort den i flera år!

tack du är rar jag blir glad.