Feb 26, 2009

humorlistan: dumpad vad rolig jag är!

mina bästa och roligaste sätt jag blivit dumpad på:
  • via mail av en kille jag var ihop med till och från under ett år. vi jobbade på samma företag. i mailet skrev han "ring mig inte". jag bara ehhh jag ser dig varje dag. humor!
  • jag, sandra och en kille var i min lägenhet och var norrlandsacid på singstar och vodka och sandra ville ha nattamat så vi gick ner till sibyllan på möllan och kille fick stanna kvar hemma för han dansade i sina underkläder och kunde inte gå ut naken. sen kom vi hem efter 20 minuter och hittade en tom lägenhet och en lapp där han hade skrivit på baksidan av ett kuvert "det funkar inte. sorry". humor!
  • när en kille jag inte hört av på tio dagar och han missade ringa på min födelsedag och jag mailade och undrade om ngt hänt och han skickade mail "jag mådde dåligt att jag inte hörde av mig när du fyllde år men jag mår bättre nu!". sen ringde jag och var ledsen och fattade inte vad han gjorde och han gjorde slut för att jag var ledsen och ställde så mycket KRAV. humor!
åh vad mycket humor jag har i mitt liv!

nu ska jag träffa rara sara berg. glöm EJ att vi ska spela skivor med erik the friend innan THE SOUND OF ARROWS konserten på debaser. http://www.debaser.se/kalender/2247/

5 comments:

sara said...

och EFTER. åh, arrows. (ps tack för ikväll)

therese svensson said...

tack själv det var mysigt, thaimysigt.

sandra said...

Det var faktiskt helt bisarrt.

therese svensson said...

haha ja! helt bisarrt.

bisarre said...

flåt (im special)