Nov 9, 2007

the rumble är skytt

ikväll ska jag gå på diesels grillfest. jätteknasigt att ha grillfest i skånsk blåsstorm, men just därför måste jag stå där med nån jävla korv i regnet och tyst gnälla att musiken är för hög eller att jag inte druckit kaffe idag heller. sen ska vi gå på the rumbles födelsedagskalas. det är många som fyller år i november. the rumble, kristian kornhag, ulf eriksson, i love-maria, jag och massa fler uppenbarligen. skytten är annars ett exotiskt inslag i samhällsbilden eftersom par knullar minst i mars. det här skriver elle om skytten då:

"Den busiga, glada och naiva Skytten kan lätt uppfattas som ett vuxet barn. Hon sätter sina egna gränser och har egna principer. Lite påminner Skytten om den självsvåldiga Skorpionen, men en lättsam charm tar udden av ett annars egensinnigt beteende. Frihet är det nyckelord som styr zodiakens egen clown. Inlåst kommer Skytten att tyna bort. Får hon fria tyglar kommer hon däremot att växa till en mogen medmänniska med stora drömmar."

dagens skytteäventyr enligt elle är:
"Idag handlar det om att överraska och att överraskas. Oavsett vad du har för förväntningar på den här fredagen så kommer de garanterat inte stämma överens med verkligheten."

No comments: