Mar 19, 2009

divine smisk & john waters uppträdande


för några nätter sen drömde jag en massa invecklad handling (jag är alltid och går genom massa olika miljöer i drömmar, på väg till eller efter något, ibland ifrån), och denna gång hamnade jag i ett guldfolierum där divine var och det var lite labyrint-aktigt och han smiskade mig på arschlet med en svart piska och jag sa att jag inte hade gjort det innan och tänkte att jag skulle komma ihåg hur det kändes så jag kunde återberätta känslan när jag var vaken men när jag vaknade var det svårt att komma ihåg det i ord annat än att det kändes SNABBT och HÖGT liksom, som ett ljud fast på huden.

när jag så igår såg att kultregissören john waters ska komma till palladium i malmö och prata film, filth och snusk så tänkte jag att det såklart måste jag gå på för BEVIS: han kommer hit på min namnsdag som är viktigare än min födelsedag och just eftersom jag precis drömde om divine som ju var med i många av hans filmer.

läs mer här
föreläsningen
: http://oresundsregionen.se/sv/evenemang/637/john-waters-this-filthy-world-dirtier-och-filthier/index.aspx

john waters: http://en.wikipedia.org/wiki/John_Waters_(filmmaker)

divine: http://en.wikipedia.org/wiki/Divine_(actor)

2 comments:

Ponelli said...

men no, varför ska det vara så dyrt.. :(
det blir bara pinsamt om typ bara femton pers dyker upp, inte för att han inte är cool, för det är han! men det är få som är så coola, att de dyker upp liksom. ja du förstår !

therese svensson said...

jag FÖRSTÅR helt. det är som david byrne imorgon som kostar ca 600 kronor, helt sinnes. men jag LÄR ju gå på john waters. BÄST! ses där...! vi ylar mot scen