Feb 3, 2009

stå

jag vill inte att hela foten ska nudda golvet när jag står stilla för det är inte ok. när jag var liten gick jag på tå så mycket att jag fick gå hos sjukgymnast för att tänja ut hälsenorna och lära mig gå normalt. jag kommer ihåg att jag fick gå på ett vitt sträck och att hela foten skulle nudda golvet. *ångest*.

4 comments:

sara said...

men då borde du vara en fena på högklackat.

Miss Muffin said...

av alla kroppsdelar är hälsenorna de jag är mest rädd för. kan inte titta på dem. kan inte ta på dem. kan inte titta på simhopp (fruktansvärda inzoomningar av hälsenor spända till bristningsgränsen när de står längst ut och sviktar).

therese svensson said...

åh hälseneanekdoter! det finns en absolut skräckscen i "djurkyrkogården" när barnet skär i gubbens hälsenor för barnet ligger under sängen och sticker fram en kniv. eller det är något liknande men det är i alla fall en hälsena i fara och jag svimmar också av skräck.

och när man går i högklackat måste man ändå gå med kontroll så jag ska göra vad jag kan för att lära mig.

Miss Muffin said...

usch ja. det är mycket möjligt att det var stephen king som för alltid pajjade min syn på hälsenor. när jag kollar skräck har jag alltid fötterna uppe i soffan för att inte få hälsenorna avskurna. man vet ju aldrig liksom.