Sep 23, 2008

jag är klubb kartellens sockervaddflicka på fredag!




BUDGIE! jag blev tillfrågad att få den äran att vara sockervadds-flicka på klubb kartellen på fredag på inkonst!! kom kom! det kommer bli så bra! caroline aka dj babydoll med ladyvänner håller i kvällen och det kommer bli en postmodern version på klubbcirkus/freakshow/disco akten. jag funderar redan nu på vad jag ska ha på mig men det kommer nog bli paljetter, mask eller ljuslila peruk. eller rävdräkten!

läs följande pressinfo:
Kartellen mixar hipster-klubb med old school cirkus och freakshow. Vi satsar mycket på hårda beats och vårt motto är ju värre desto bättre. Ingen ska gå oberörd från vår klubb. På premiären den 26/9 gästas Kartellen av den heta danska mc:n/toastaren Lady Smita som bla ligger bakom succé-covern Du faar ik Punani. Residentduon San-One och BabyDoll kommer att bjuda på uptempo-hiphop beats med mycket trummor och snuskiga rhymes. Med oss i båset har vi fantastiska Lessi Smore från Brenda Walsh. Det blir även live VJ:ing av Pippi, sockervadd, freaky konst, clownmålning, krumping från Bow Down och den mytomspunna guldburen kommer finnas på plats för er att beträda. Kartellen är även ett nätverk för Malmös kvinnliga DJs och arrangörer.


Datum: 26 september, Inkonst, entré 30 kronor innan midnatt sedan 60 kr

www.myspace.com/missaoui

www.kartellen214.blogspot.com

www.myspace.com/djsanone

8 comments:

Eva said...

Meh! En helg är jag borta. EN! Och då ska plötsligt allt roligt i hela världen (läs Malmö) hända just den helgen! Så jäääävla typiskt. Nu ska jag sura tills jag somnar. Hight of rudeness...hrmpf!

Therese Svensson said...

HÅLL UT! vi gör om det!!

p.s dessutom måste vi ha lite kul när du får åka till amsterdam.

Baby Droool said...

Kan du inte ha på dig allt på en gång? Men rävdräkten är såklart väldigt mycket wiley, och det är coolt http://www.youtube.com/watch?v=dnezldGu7JU
Jag är bara orolig att du dör av värmen! Åååh. jag ska springa och svalka dig med öl & hemliga drinkar hela kvällen! Puss!!!

Therese Svensson said...

ja thats it, jag har rävdräkten! måste dock förbi wassup rockers innan kartellen så jag får stå där på babel och säga att "räv" är det nya inom dansmusiken.


xoxo /räv

Baby Droool said...

Hahaha! Gör'et! Jag har för mig att blenda i gbg hade "rävtechno" på sina klubbkvällar ett tag - nästa gång kommer det vara bilder på rävar på jonas flyers! Jag längtar!

Anonymous said...

tja, kan man vara dansmus och jazzkatt så kan man väl vara räv också..

Therese Svensson said...

ja men asså, eh.

Therese Svensson said...

jag skippar rävdräkten...