May 4, 2008

Ok ok!



här räknar jag in nexxor och santo, alla är okej. de var duktiga och santo gömde sig hela tiden under sängen tills vi fick gå in i våra lägenheter och hämta lite kläder. han kom fram på en gång när jag ropade på honom. likaså nexxor dök upp när jag ropade på honom (dock efter 20 minuters letande) på första våningen eftersom han hade förirrat sig. jag har städat hela dagen men det är fortfarande ett lager betongdamm under fötterna. jag har slängt ut lite saker och flyttat om eftersom allt ändå behövdes saniteras från grunden och fan vad jag hatar att städa. nu har jag extrasängen/soffan i köket tillsammans med stringbokhyllan (se bilden). i vardagsrummet har jag flyttat fåtöljen till fönstret och stringbordet + stolarna står nu mitt i rummet. jag berättar mer sen. detta var mest kosmetika och för att betyga santo och nexxors trygghet - de har fått kalvlever på burk och vi ska öva in en krisdrill tills nästa gång. dock var de riktigt duktiga men nu lämnar de sällan min sida. vi har förmodligen alla tre fått ett släng av separationsångest för jag tycker inte det är så kul att vara ensam och jag sover med lamporna tända. andra udda saker är att jag ätit kött och druckit kaffe vilket jag inte gjort på mycket länge.

4 comments:

Anonymous said...

ÅÅÅH jag vill ha katt! Det var en som följde efter mig in i lägenhet för ett tag sen. De är helt tossiga katterna.

Anonymous said...

eeh, hej, måste bara tala om att jag har varit beroende av din blogg sen början av detta år av mer eller mindre en slump.
Googlade runt efter att ha läst "Tillsammans är man mindre ensam" av Anna Gavalda. Ville hitta en bild på Jean Seberg, eftersom de nämnde hennes frisyr i boken å jag var otroligt less på min. Så, vips blev jag blond och Jean Seberg -kort-hårig, med en mycket sjysst blogg på halsen som jag allt som oftast läser varje dag!

Anonymous said...

Ja. Therese kan vi inte avlöna dig för att skriva en bok om det du skriver här?

Therese Svensson said...

ni är så bra och rara! jag ska göra diplom med vattenstämpel till en och var av er. jean seberg är så fin och oden och aoc och katterna och alla.
jag tycker det är dags för dagboks-grillfest?