Oct 19, 2007

rå lasagne


idag kommer det bli matblogg för jag är jättehungrig på god mat och ikväll ska jag få libanesisk middag hos h yes yes yes. hos andreas häromdagen åt vi jättegod öppen ogräddad lasagne, såhär - koka lasagneplattor al dente, varva på en tallrik med färska musslor, lax, dill, skivad rotfrukt, paprika, selleri och rom. de andra åt med mozarellaost och dillsås. det var jättegott och enkelt.
thats it nu går jag till konsum och handlar mat. ska förbi debaser först och lämna kvitton eftersom jag är di panko.

2 comments:

Cherry said...

Det där är ju nästan raw food? Om man skulle blötlägga plattorna i kallt vatten istället så (funkar det?). Ah, spännande!

Therese Svensson said...

man kan göra det riktigt närdigt om man kör det asien stil - rostade noriark med lax, gurka och massa andra goda grönsaker. typ som sashimilasagne.