Nov 23, 2007

helgens tips i metro


Buskis på dansgolvet
Radioclit är ett snuskigt namn på en svensk/fransk duo som gillar att göra ghettopop remixar. De har jobbat med Bonde do role och Lily Allen. Ikväll kan du dansa dig halvdöd till Radioclit på I Love!
Fre, I Love, C/O bar, Spångatan 38, Malmö, 23-03, 60 kr innan 00 sedan 80 kr

Önska inte Buffalo stance
Neneh Cherry uppträder imorgon på Inkonst tillsammans med bandet Cirkus. Deras schtick är triphop och världsmusik och djs är Reza och Wilson Soto.
Lör, Cirkus feat Neneh Cherry, Inkonst, Bergsgatan 29, Malmö, 22-03, 40 kr innan 23 sedan 80 kr

Street art
Mellan 12-17 är det art open stage på Stapelbäddsparken vilket betyder att vem som helst kan komma och visa sin konst. Vid 18 är det vernissage med In between, Down under och Extended. Dessutom glögg, pingis och djs.
Lör, Fullmoon arty, Stapelbäddsparken, Stora varvsgatan 15, Malmö, 12.00

Revenge of the nerds
I rymden hör ingen dig skrika, men de kan se dig dansa i din rymdhatt. På mesta källarklubben Space between bjuds vi på kraut, progressive, synt, avantgarde och andra miffobeats.
Lör, The space between, Tangopalatset, Amiralsgatan 47, Malmö, 22-02, 40 kr

Månadens bokning
Liveklubben Pastell har bokat The glass (NYC) och Andreas Tilliander för ett popelektroniskt big bang. Old school rave, hiphop och baggy pants pop står på schemat så se till att komma i tid bitches.
Lör, Pastell, Jeriko, Spångatan 38, Malmö, 23-03, 80 kr innan 00 sedan 100 kr

Rosenrot eller äkta kärlek?
Oh no! I think I´ve fallen in love again! Utbrister So tough! So cute! och bjuder på en helkväll med Chocolate Barry. Dansa till kaospop, fotbollshuliganismindie och girl groups.
So tough! So cute!, Retro, N skolgatan 24, Malmö, 23-03, fri entré

No comments: