Mar 12, 2009

merde mangostan

åh! jag kände det redan igår men nu vaknade jag snorig med svag feber och tänkte merde! jag jobbar alltså hemma idag insvept i filt & hinkandes te med honung. jag vägrar bli förkyld, det har jag inte varit på jättelänge. bara för det verkar det bli otroligt fint ljus ute idag så jag borde gå ut och fota när jag mår bättre. måste dessutom på vernissage ikväll. får köpa kan jang och ett kilo kiwi och granatäpple. mangostan heter pappas nya favorit-antioxidant. får kolla upp den. jag vet egentligen inte ens hur man äter den eller hur den smakar? (får fråga sara berg)

3 comments:

Anonymous said...

Du formaterar din blogg så fint. Lättläst 4tw.

Therese Svensson said...

åh TACK! beröm ftw 4-ever.

Anonymous said...

okej, dagens konsumentupplysning: det var ganska länge sedan jag åt mangostan senast, men man ska äta de vita klyftorna och se upp för de skithårda kärnorna som finns inuti. frukten smakar som lite alla möjliga andra frukter, typ som fruktsallad fast man behöver bara köpa en sort. tydligen är den väldigt bra mot förkylning och lite andra åkommor också. vissa skulle kanske kalla den en mirakelfrukt.