Jan 3, 2008

helgtips i metro


TIDENS ANDA Bered dig på årets första och mesta mediafest – nöjesguidenpartyt imorgon! Tänk maskerad goes Coco galore: Ta på hockeykepsen, paljettBHn, gröna jeansen och vattenkamma håret i mittbena och kom! Alla får hångla.


Decades på retro jorå
Decades utlovar en skön mix av postpunk, shoegaze, madchester, kraut och elektronisk dansmusik. Det betyder med andra ord att du kan gå dit snorpacked med breda jeans och den där konstiga tröjan från Ibiza -89 som ingen av dina vänner egentligen gillade.
Fre, Decades, Retro, N skolgatan 24, Malmö, 23-03, fri entré

Rhythm is gonna get you
Magdans, orientalisk livemusik och djs bjuder på det mesta från landet nästan bredvid vårt. Käka middag innan och tio kronor går direkt till välgörenhet. Blanda annat hittar du burgare av olika slag (kött, kalkon, vego och falafel) samt mängder av olika dippsåser, pommes, soppor och pannkakor.
Lör, Persia, Bodoni, Bergsgatan 20, Malmö, middag mellan 18-22, klubb 22-03 fri entré innan 00 sedan 30 kr

Rob Love
Dj Rob Love, känd från filmen "Youngblood", spelar ikväll funk, grooves, hiphop och electro på Metro på Möllan. Trots att det liknar en slags hippiefierad pizzeria, tjusar de oss med grymt god öl och varma lampor på uteserveringen.
Lör, Loves gonna getcha, Metro, Ängelholmsgatan 14, Malmö, 21-01, fri entré

Mini-Promnight
Ikväll är det smygstart för The Prom. Det blir nördcocktailparty med dj Dennis Lood (Rundgång), Adriax (Adrian Recordings/Pastell), Erik Moroder (The Space Between) samt Promqueens. Mingla, spela spel, se high school-film och dansa till 80s, synt, tryckare, samt sexy dorkdisco.
Fre, Mini-Prom, Debaser, N Parkgatan 2, Malmö. 19-22 fri entré sedan 80 kr

05.00
Varför inte alla ställen har öppen till 5 vet vi ej. Inte heller varför ölhak bara har öppet till ynka 1. Dock vet vi att Deep finns för att täcka dina efterfestbehov. Kolla in 80-talsfesten ikväll på stans mesta Finlandsfärjalokal...
Fre, Deep 80-tals fest, Amiralsgatan 20, Malmö, 23-05, 80 kr

2 comments:

Ann said...

Nu la jag upp tipsen på bloggen ändå, de är ju ändå out of date nu. Jag tyckte också det var roligare att droppa popkulturella referenser och hitte-på än att skriva om klubbarna. Därav kort om klubbarna och långt om annat.

Therese Svensson said...

hurra!!