Feb 21, 2009
Feb 20, 2009
dolphinACID
HUMOR (All saints - "Never ever")
jag och anna skrattar och dansar sexy street funk till denna nu högt på jobbet.
åh sexy street funk!
skånsk översättning
det här inlägget heter: VAD LYCKLIG JAG ÄR
åh vad lycklig jag var igår! på väg hem från jobbet tog jag en promenad runt kanalen, sen lekte jag två timmar i snön och fotade ljuset och snön i parken. det var så roligt jag längtade inte ens hem till förr. sen gick jag hem och funderade på att fylla en termos med te och sätta mig ute på en bänk i snön, men jag besinnade mig och lagade äggröra med morot- och persiljesallad och åt i köket och lyssnade på P1. sedan hällde jag upp ett bad och badade varmt med ljus, bok och fleet foxes och var så SKÖN. jag heter therese svensson och somnar till film.
Testbild! på babel
Feb 19, 2009
R.E.M - "Losing my religion"
kära dagboken. jag har inte skrivit klart om den här dagen ÄN. jag har tänkt noga så jag är i vanlig ordning asocialt tyst och ska sova noga.
(men jag har varit så lycklig idag! det snöade. jag fotade. det var kallt och så himla, himla vackert och tyst och mjukt och noga.)
(och åh vilken 90-tals konstvideo jag spelar. visst gör jag? den var så speciell då.)
Vendel at sturehofs meny "Februarikyla" är så GULLI
*Salt & Bränd Lök
Gräddfil × Råräka × Vattenkrasse × Stenbitsrom
*Kyckling ”Vintertryffel”
Naturlig Anklever × Selleri × Dillsmör × Lavendel
*Odlad Torsk ”Consommé”
Vild Champinjon × Rökt Potatisskinn × Grönt Äpple× Pepparrot
*Nötstekt Hare
Blomkål × Tahitivanilj × Persilja × Oxmärg
*Getostyoghurt
Kryddkrasse × Honungskaramell × Maltbröd
*Ekologisk Choklad 71% 65°c
Jordnötter × Pocherad Banan × Passionsfrukt
www.vendelrestauranger.se/startsturehof.asp
Gräddfil × Råräka × Vattenkrasse × Stenbitsrom
*Kyckling ”Vintertryffel”
Naturlig Anklever × Selleri × Dillsmör × Lavendel
*Odlad Torsk ”Consommé”
Vild Champinjon × Rökt Potatisskinn × Grönt Äpple× Pepparrot
*Nötstekt Hare
Blomkål × Tahitivanilj × Persilja × Oxmärg
*Getostyoghurt
Kryddkrasse × Honungskaramell × Maltbröd
*Ekologisk Choklad 71% 65°c
Jordnötter × Pocherad Banan × Passionsfrukt
www.vendelrestauranger.se/startsturehof.asp
hår fail fint win
lappskojs har inget med samer att göra utan är en felstavning av det engelska ordet lobscouse
jag googlade lappskojs för jag visste inte vad det var och det här fann jag:
Ingredienser:
* Fläskben
* Pulvermos (eller hemlagat)
* Salt
* Peppar
* Gärna lite dill och / eller persilja
* 0.5 dl Vispgrädde
Koka upp fläskbenen så att köttet går loss. Salta och Peppra. Köttet ska koka igenom och bli riktigt mört och fint. Blanda till moset enligt beskrivning, men blanda även i grädden. Salta, Peppra och smaka av. Serveras med inlagd gurka till.
jag vill aldrig äta detta.
receptet kommer från en helt B_A_R_O_C_K sida som heter Siris Hemsida. hon frestar även med blodpalt gjort på 1 liter blod, 1 liter vatten och njurtalg.
jag älskar sånt här svenskt och gammalt barockt. i storstäder får inget plats som inte innehåller ruccola eller GI.
Ingredienser:
* Fläskben
* Pulvermos (eller hemlagat)
* Salt
* Peppar
* Gärna lite dill och / eller persilja
* 0.5 dl Vispgrädde
Koka upp fläskbenen så att köttet går loss. Salta och Peppra. Köttet ska koka igenom och bli riktigt mört och fint. Blanda till moset enligt beskrivning, men blanda även i grädden. Salta, Peppra och smaka av. Serveras med inlagd gurka till.
jag vill aldrig äta detta.
receptet kommer från en helt B_A_R_O_C_K sida som heter Siris Hemsida. hon frestar även med blodpalt gjort på 1 liter blod, 1 liter vatten och njurtalg.
jag älskar sånt här svenskt och gammalt barockt. i storstäder får inget plats som inte innehåller ruccola eller GI.
Subscribe to:
Posts (Atom)