Oct 6, 2007

work it own it dork it

vi har just fotat mode till nästa nummer av ng. det blir fantastiskt. anna olsson fotade, gabriela var modell och jag stylade. på bilden: hatt H&M, glasögon FABULOUSFANNYS.COM, snöre till glasögonen H&M, donnie badge EBAY, grön skinnkavaj UFF, tshirt MONKI, jeans CHEAP MONDAY, färgsprayade skor från DIN SKO + plastpåse med garfield, absolute music 6 och "youngblood" dvd.

banana splits

min itunes fick sköta sig själv och det blev helt bisarrt. nu har den spelat följande efter varann: ttc, jirob, jane birkin, miami vice melodin och jade warrior.

grannpsykos

för helvete. jag tror att min perfekta granne mitt över gatan inte finns. jag tror lägenheten är en utställningslägenhet eller ett fixerat tidsmuseum så att man i framtiden ska kunna se hur människor bodde 2007. det är alltid likadant och aldrig någon person där inne. jag kommer få en paul auster psykos och börja filma den dygnet runt för att se om något ändras. någon måste väl vattna växterna....om inte...om inte


DE ÄR PLAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oct 5, 2007

prinsesshår


jag sov väldigt länge idag = tio poäng eftersom jag sovit så dåligt på sistone. men jag drömde konstigt så några sekunder efter jag vaknat visste jag inte om de var minnen eller drömsegment. jag är fortfarande inte säker på vissa. jag drömde bland annat att jag hade långt mjukt hår. som på bilderna. och jag satt och kammade det och kammade det. och att jag hade långa samtal med mina vänner.


ja så spännande var det. hej då.

potpurri





richard sa att han mest läste min dagbok på grund av bilderna så här kommer ett svensson potpurri.

chips med dipp



richard kom förbi igår med en flaska vin. thank god för gott sällskap. vi satt i salongen, åt rostade sojabönor, lyssnade på jazz och pratade om galningar, relationer och utvecklingspsykologi. sen blev vi fulla, pratade om att vi ville ha terrierhundar och gick ner till rundgång där det var fest men då hade precis kalaset slutat så vi gick vidare till metro och tempo. på tempo spelade tiaz skivor och snyggmartin hängde med snickaren och jesper var också där. ölen var så god att jag blev trött och gick hem. till kvällsmat åt jag pringles som jag dippade i räksallad. jag är en vit sopa. jag får aldrig fota richard så jag fick fota min arm istället.

dudley

grannarna mitt över är roliga kolla: på första våningen är det slackers med trasiga persienner, andra våningen bor en pedant som har PERFEKT bäddat varje dag och PERFEKT avstånd mellan sina perfekta blommor i fönstret. på tredje våningen bor ett par som brukar gå omkring nakna i köket, de är mina favoriter. hoppas de inte är besvikna för att jag aldrig bjuder dem på avancerade sexshower som i dudley moores mästerverk "blåst på konfekten". jag älskar verkligen dudley moore. får jag en son ska den heta dudley svensson alternativt dustin svensson. jag vill ha en dudley moore box. finns det?

dudleys bästa filmer:

datenight


vad är det här. nu är det fredag och inte en enda kavaljer har gjort ett närmande. åh boys. jag tänker dammsuga och leta efter fåtöljer idag. jag vill ha en i köket så jag kan sitta och läsa kvasiböcker och titta ut genom fönstret och klia mig under hakan. jag vill hångla. kolla jag har förberett mig - tagit på mac plushglass och dior parfym. vad mer ska jag göra?

Oct 4, 2007

Hur



hur kunde jag göra de här perfekta popcornen igår? de blev ju perfekta? jag är så van vid att bränna hälften så jag häller alltid i rätt mycket popcorn, men nu blev ju alla bra så jag fick slänga nästan allt ändå eftersom jag inte orkade.

as personlighet

läkaren var inte säker på att jag hade aspergers syndrom så jag fick ett telefonnummer och lämna lite prover. jag svimmade inte den här gången när de stack i nålen. nu förtjänar jag sushi eller samlag. jag misstänker att jag inte kommer få något. jag ska titta på den här videon igen här under för jag blir så glad när teki dansar. läkaren sa att jag lika gärna kunde ha aspergers personlighet. jag vet inte ens vad det betyder eller vad som är skillnaden. sen skrev hon ut typ ett års zoloft. jag bara great.

skinnklänningen i dina drömmar

uff thats hot. den ska vara med i ett modejobb. sen ska jag köpa den och få åtminstone ett snuskigt förslag HOPPASHOPPASHOPPAS. men eftersom jag inte är kelly bundy ska jag naturligtvis bära den med tshirt under.

Oct 3, 2007

hot swedish blondes

om ni vill läsa om tre blonda heta kulturslampors liv och leverne så kan ni kolla min, sofia och josefins nya blogg på nöjesguiden: http://nojesguiden.se/southwest

fatta hur många hits den där rubriken kommer få. ska vi ha tävling?

UPDATE: okej jag kommer alltså inte sluta skriva den här dagboken! ifall jag flyttar den till metro kommer den bara riktas om till en annan adress och man kommer inte märka något. because i love you.

ttc - telephone

de är som ett pojkband av muppar i den här videon. DRING

nanny


ÅH TVÅ STPORA NYHETER:

*jag vill ha tvillingdöttrar som heter melody och coco svensson!! gud det skulle uppväga att ha barn om de hette melody och coco och jag fick klä ut dom varje dag och om jag hade en nanny som är som hon i tvserien "The nanny".

*jag kanske har asperger light PÅ RIKTIGT!! ska till läkaren på torsdag. jag dör av spänning. jag är ett geni som inte förstår ironi. jag VISSTE det. depression suxx, jag vill ha asperger. kolla om du har ett släng av det också med den här fräcka aq enkäten. jag läste om asperger och liknande saker, hela natten. jag vaknade ur informationstrancen när det blev just ute och kom på att jag var tvungen att gå och lägga mig. så jag läste knasen ett tag och somnade någonstans när jägarn försökte få permis för att gå på disco.

sillsmörgåsar med spad


öh nu dricker jag kaffe till Richard Wagner: Förspel och Isoldes kärleksdöd ur tredje akten av "Tristan och Isolde" på P2. det är hardcoremusik. jag måste byta kanal. jag är inte tillräckligt punk.


nu bytte jag till P1 där det är en radioföljetång och en kille åt just en sockerkakssmörgås med sill och slickade av spadet!!! yuuuu.

extra extra svensson kapitulerar för internet

nu har jag inte legat på säkert tre veckor. jag kommer inte ihåg. jag måste dessutom bestämma var jag ska blogga - på nöjesguiden (ensam eller med två andra brudar), eller på metro där jag får mest pengar. eller bådeoch? vad göra? och jag tänker vara mer ärlig i dagboken - inte mindre.

Oct 2, 2007

police hottie


jag MÅSTE skaffa fler hattar. jag ska köpa en hottiepolice keps i blå metallic på buttericks. den är helt megaball.

space between

i lördags var jag en snabbis på space betweens höstpremiär. det var RYMDTEMA och mattan hade en jättefin rymdhatt. jag träffade sofia en snabbis och fick en blandskiva och sen gick jag hem och sov. jag skulle lyssna på den idag men då hängde sig datorn för jag fattade inte vad "importera" betydde.

höstkap



jag har kolat (ehehehe, jag menade kollat) in det här hårbandet på indiska samt dessa snowjoggers. mina gamla snowjoggers som jag haft sen i högstadiet är helt slut. förra vintern hade jag mina peter pan stövlar och höga vans med tjocksockor när det var kallt ute. VÄRT. nu ska jag till apoteket och handla alvedon eftersom jag verkar blivit förkyld light.

kelly bundy forever

veckans msnbild.

dejá fuck


nu sitter jag här med datorn som vanligt och tvn på i bakgrunden. det är "sex and the city" och de snackar om bröllop och de har ångest och det är så konstigt och jag vet inte om det är sant, men det finns den här grejen i amerikanska produktioner att tjejer drömt om sitt bröllop sedan de var små, och just därför försökte jag tänka på vad jag tänkte om bröllop när jag var liten, och jag har tänkt och tänkt och kom bara fram till det jag redan visste - att jag tänkt mycket litet på äktenskap. den enda relationsrelaterade idén jag kommer ihåg är när jag bodde i uppsala och gick i årskurs fyra, och tänkte att om jag kommer ha barn skulle det vara lika sannolikt att de skulle vara biologiska som adopterade. och jag tänkte också att det var sannolikt att jag skulle ha två olika makar (inte samtidigt). jag vet inte varför. (jag är skytt)

nu försökte jag tänka igen. om jag skulle gifta mig skulle jag vilja bli friad till på ett storslaget sätt. sen kanske vi skulle gifta oss utomhus för jag gillar utomhus och regn. men sen vet jag inte mer än att det skulle vara gluten- och laktosfri mat. men jag tänkte faktiskt också, kom jag på nu, att jag skulle gifta mig med den förste som jag åkte med till hawaii.

Oct 1, 2007

gameboy


jag har haft en fantastisk kväll. jag promenerade genom stan i skymningen när folk var på väg hem och det var klar luft, och så gick jag hem och åt sushi till middag med alldeles för mycket wasabi, lyssnade på jazz-, och operaprogrammen på sr.se, msnade med bästa max l och en stockholmskompis i flera timmar och spelade tetris. nu är jag lite lätt datablind eftersom jag varit framför datorn i drygt 12 timmar. jag har blivit extra sugen på att äta kall mat med mycket tydliga, skarpa smaker. därav gazpachon och sushin. drack även mycket guavajuice från brämhults. dessutom hittade jag mitt gameboy som jag fick av olof för några år sedan.

kavaj search

jag letar också efter en stor 80tals kavaj med ond bråd glöd. har ni några tips?

model search

hej om ni vill vara mina påklädningsoffer i "månadens kap" i nöjesguiden så skicka gärna ett mail! det är bråttom.

aglio e olio

jag lyssnar på ad libs senaste program och beastie boys "pauls boutique" samtidigt. det är oväntat bra. sr på syriska funkar också bra ovanpå perrey-kingsley. nu ska jag ut på en promenad och kolla saker till ett modejobb. jag gjorde en gazpacho med så mycket vitlök att mina pupiller är minimala och min hjärtklappning hög. det kan ha berott på att jag skvätte vitlök i ögat men jag vet inte. jag älskar måndagar. jag vaknar alltid och kan knappt bärga mig tills jag får börja jobba. när jag pratade i telefon igår men en kompis skulle vi säga musik som det var otippat att vi lyssnade på. jag tog radio days teater, gammal opera och beastie boys. älskar cprap från sent 80-tal. jag gillar också the shamen och betty boo och henry mancini och jimmy somerville och black sabbath. hur vet man vad som är otippat? daniel novakovic trodde en gång jag var en indietjej för att jag har fransk frisyr och en randig tröja. men det var ljug.

the prom bilder från fright night uppe nu!
















yesss kolla bilderna rara max adolfsson tog på the prom ifredags!

the prom!

fel namn

haha jag gjorde en klassisk blooper. jag satt med mailen uppe, två textdokument och msnade med josefin, lukas och sahar och hampus ringde och sa att han hade blivit klippt av en idiot och jag bara "haha lukas vad har du gjort?" när han heter hampus. det var roligt. jag kommer få stryk. men det var inte meningen. jag läste samtidigt och så somnade jag nio imorse eftersom min hjärna inte ville vara tyst inatt. subba.

semester i schweiz

i lördags fick jag någon konstig tröttångestrelaterad sjukdom så jag kräktes i flera timmar. det lama var att jag till slut inte hade något mer att spy upp så det kom bara galla så jag bara jaha, åt en riskaka, spydde upp den och så var det klart. sen sov jag, blev väckt av hampus som låtsades vara en telefonförsäljare så jag la på luren, och så ringde han upp igen och sa att det var han och jag bara "not kosher", och sen åt jag råris med torsk och ärtor och det var skitgott för jag var skithungrig. jag tror jag spydde för att jag hade bråkat i fredags med flera personer och gjort skitmycket jobb, fixat väldigt mycket, känt mig orättvist behandlad och var jävligt trött. men roligt var det. jag tror inte jag vet om jag sa det kära dagboken men som du kanske vet så dejtar ju jag och kristofer inte längre och har inte gjort på ett tag. vi är inte vänner eller ovänner. vi är sams och neutrala, ungefär som schweiz som det där bandet abba kom ifrån. jag gillar schweiz förresten. det är ett sånt jäkla blooperland. klättrare snubblar och dör hela tiden. schweiz. jösses. jag var där en del när jag var liten. ska maila pappa nu på en gång och anmäla mig som frivillig till nästa schweizresa.

med eller utan

största skillnaden på mig med eller utan zoloft är att jag har mindre tålamod när jag inte tar den. jag orkar inte vara tålmodig med folks idioti, utan är mer rakt på sak och orkar inte tjafsa med tidskrävande puckon. det är som krystal vs alexis. musse vs kalle. dr jekyll vs mr hyde. gulle vs knulle.

skoja med den sista.

triss

åhgudåhgudåhgud nu ska DE OJ caps lock skrapa trisslott på nyhetsmorgon!!!!!!! okej direkt liveblogg: hon har tre nåt med tusen, en med femhundratusen men åh så vann hon 100.000 och bara fan.

munkar


jag hittade just ett glutenfritt recept på guds gåva till mänskligheten: MUNKAR. det är från boken "Bakglädje" från Svenska Celiakiförbundet. jag älskar celiakiförbundet. jag ändrade så det blev laktosfritt också för ni rookieallergiker.

MUNKAR
75-100 g jäst
4 dl mjölk / sojamjölk
50 g margarin / mjökfritt smör
1 dl socker
1 tsk salt
2 ägg
knappt 1 kg fin mjölmix

Till fritering: 5 dl matolja

Smula sönder jästen. Värm mjölk och margarin i en kastrull till 37 grader, fingervarmt. Rör ut jästen med degspadet, socker, salt och ägg. Arbeta samman bara så mycket att allt är väl blandat. Låt jäsa övertäckt till dubbel storlek.

Dela degen i 4 lika stora delar och varje del i 10 bitar. Forma bitarna till kransar. Hetta upp oljan i en gryta till 175 grader. Kontrollera temperaturen med en hushållstermometer eller med en bit vitt bröd. Om brödet blir gulbrunt på 1 min är temperaturen lagom. Koka några ringar i taget. Låt dem rinna av på dubbelt hushållspapper. Rulla dem i socker.

Lycka till!

----

tack celiakiförbundet, men jag vet inte hur man bakar. kan någon baka? det är helt sjukt om någon kan baka. sist jag bakade blev brödet stenhårt och fastnade i formen. jag kallade brödet bengt och skötte det som ett spädbarn men det skärpte sig aldrig och åkte i soporna. om man som allergiker skulle ta livet av sig vore det roligt om man köpte tio paket ballerina och skrev "det var nogaten" på gravstenen.