May 4, 2007

Ok! vi spelar skivor på Debaser


Utomhus kladdig nurocklounge med mig och Moa.

May 3, 2007

Perfekt


Perfekt ställe för balfotografen. Tror vi. Vi har testat några ställen. Detta verkade bäst.

Boy toy


Debaser rules ok!

dagens killbild: mark the cobrasnake

ni vet att ni gillar honom!

stil

nu är det stil på P1, det ska handla om kulturkoftorna, ÅHHH NEJ! fy vad trist, förra gången handlade det om kavajen, och nu kulturkoftan. men åhhhhhhhhhh.

är jag för ung för stil? är regression min försvarsmekanism? nej det tror jag verkligen inte. jag ska fråga richard vilken min är, jag tippar på flykt eller blockering. projicering som försvarsmekanism är fan det sämsta. jag känner några som har den. det är helt omöjligt att lösa något eftersom allt går i cirklar. det är som alice i underlandet. bäst att hålla käft och bjuda på bira. hur gör man med någon som har flyktmekanism?

ikväll party tajm

schema

idag:
jobba
fundera på vilka av mina fyra plagg jag ska ha ikväll (det blir antingen ett linne och tights med paljettjacka eller cyanfärgad jerseyklänning)
ta på lipstick
träffa moa och gå till debaser för middag och party

imorgon:
flyttpacka det sista
myrorna hämtar massa saker
flyttstäda
spela skivor på debaser mellan 15-20

lördag:
flytta till nya lägenheten
bli sjukt packad

söndag:
vara bakis hos k

måndag:
packa upp i nya lägenheten
träffa pappa som kommer och hälsar på

askungens bal/eller sökandet efter subjekt som P1 skulle sagt

tänk om santo & nexxor har sytt en klänning till mig när jag kommer hem. med äkta balpärlor och balrosetter och en äkta baltaxi gjord på råtta.

May 2, 2007

Ulla-bella rap!


Jag svimmar. Eller får åtminstone dåndimpen. Jag äger ulla-bella rap på singel.

Alltid tacksam


Jag kommer för alltid vara tacksam för år 2007- året då det blev okej att gå ut i tights, långkalsonger och pyjamasbyxor igen utan att man fick spö bakom skolan.

Retro


Jag har packat ner nästan alla mina kläder. Igår hittade jag en stussytshirt från sjuan. Jag har tre plagg förutom detta kvar. Som tur är kan jag ha k's kläder. I love boys.

Snyggaste skivan


Mongo santa maria "red hot". De har fotat en chili som en het 80tals brud.

brigitte

lars var på skype så jag fick sällskap. han ska se roky erickson den jäkeln. jag får muntra upp mig med den här bilden på brigitte nielsen så länge.

helgångest

det sämsta med att vara vaken sent är att man blir hungrig igen men är för lat för att äta. det bästa med att vara vaken sent är att alla andra sover så man får vara ifred och göra precis vad man vill. vilket i mitt fall är webba och läsa. vilket jag ju gör majoriteten av tiden ändå. så intressant. jag får göra en social make-over efter jag flyttat. som nu tänkte jag just "åh nej snart är det fredag IGEN! fredag är som en återkommande veckobaserad förbannelse som man aldrig blir av med" vilket tyder på att jag är trött. den här fredagen ska jag hyra bil och flytta mina sista saker. sedan ska jag städa klart, gå på debaser och efter det ska jag sova i en vecka och inte bitcha mer.

dagens inköp AKA bakisakuten

  • resorb
  • berocca
  • magnecyl koffein

hockeyslagsmål

i somras ramlade jag och slog i badkarskanten. jag såg ut som en hockeyspelare.

having fun

det har jag verkligen inte just nu. jag kommer säkert få synfel också för att jag webbar så mycket.

barock kväll

jag har tråkigt nu. jag vill inte sova för jag tror inte att jag skulle kunna. jag har läst i flera timmar och deklarerat och lyssnat på P2 och tittat på bilder från coachella och style.com och nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. jag gjorde en cameo idag på stan. jag tog en öl på tempo med k som var överarbetad och irriterad på en kollega. jonathan och den trevliga snickaren var också där, liksom inkonst-anna och kate. k åt en falafel med fetaost och sen gick han hem och jag gick hem till mig. sen dess har jag webbat. jag har bara ätit hirs idag. hirs med lök och tamari. jag tror på hirs. hirs och bovete skulle jag köpt aktier i om man kunde. jag lämnade även av två kassar film till max l och hade på mig min house of holland tröja. den var skön. igår hade jag och k valborgsmiddag med rökta räkor och riesling. vi såg "napoleon dynamite" på tv och blev svennepackade.
jag kommer få tillbaks på skatten. det ska gå till min semesterfond.

May 1, 2007

drunkst



jag gillar kirsten drunkst. hon verkar ha sina prioriteringar klara: festa, killar, musik, shopping och konst. dessutom är hon fucked up cute, nördig och har vampyrtänder.

Apr 30, 2007

överkörd av rymdraket

so long ett tag!

trött

jag vet att det är ologiskt och larvigt men jag vaknar 5-halv6 varje morgon för att jag sover så dåligt och är orolig över flytten och klubben. det är sånt jag är dålig på - att förlita mig på andra. två flugor i en smäll. och eftersom jag inte kan köra bil måste jag lita på att någon annan ska göra det och hjälpa mig, när jag i själva verket vill klara av allt själv. men flytten, okej det är ingen stor grej, egentligen ska jag bara flytta några saker till ett annat ställe, men jag har tydligen någon mild flyttpsykos från min flyttöverfyllda barndom som gör att jag alltid blir väldigt stressad och sjuk i dylika flyttider. psykosymatisk cest moi. och klubben kommer bli otroligt rolig hoppas jag - vi har gjort allt som vi någonsin kan drömma om att ha på en klubb minus pool och ponnystatyer i velour med ölslang ur munnen - så jag borde inte oroa mig men bara jag flyttar och debaser öppnar (vilket inträffar samma helg dvs nästa) så tror jag det ordnar sig. okokok.

merci för ert tålamod.

osynliga klackar

såna här skulle wonder woman ha för att matcha sitt osynliga plan.

indianfrisyr2

till sandy candy!

sandy heter candy i efternamn eftersom "hon är så söt" för att bla citera richard! sandy du vet alltid så noga och jag vet alltid långsamt, har du några nya musiktips som jag kommer dissa nu men älska om ett halvår??

kram/tessan

Synd och rymd emellan


i lördags åt jag och krille middag hos rajter (han är vädur, arkitekt, rolig, bra på matlagning och singel ladies - maila för snygg hook-up!!), vi åt jättegod fisk och potatissallad, tittade på industrikonstverk, kopierade skivor, testade varandras kläder, drack vin och när vinet tog slut (tack vare mig) gick vi ner till tröls och drack duvel, hoegaarden och kollade på "spider-man" som gick på tvn ovanför våra huvuden. musiken de spelade var fantastiskt AKA I LOVE 80s bon bons mixtape och jag satt och dansade i soffan hela tiden. rajter stack vidare till inkonst för att tingsek spelade och "där tingsek spelar, där är brudarna". jag och k kollade mer på "spider-man" för spider-man är en nörddröm som skjuter sperma ut handlederna. sedan gick vi vidare till the space between på tangopalatset och pratade med mina raraste gentlemänklubbarrangörer mattan nihlén, erik och mattans bror. det var ett band som spelade/gjorde ett ljudperformace, och efter det var det disco med mina favoriter 13th floor elevators som första låt. det var som en dröm. vi drack öl och tittade på ljusprojektionerna och fotade genom en sån där kristalldistorterande kalejdoskop som jag hade fått av de trevliga herrarna i entrén. sen gick vi hem till k eftersom vi är 28 och 29 och har förfallit till något sorts pre-45års stadie där vi bara orkar gå ut lite i taget.

som ett riktigt brev på posten

ja!!! idag kom min giles deacon tshirt på posten! den satt som en smäck!

fett är gott

det är väldigt många tjocka på stan just nu. k hade också märkt det. det är kul för ca ett år sedan hade alla hade anorexia lights/atkinsöverdos för att alla andra hade det (läs: brudlogik blowhan och richie), men nu är det all in fat-so som gäller! i like. beth ditto i the gossip är mitt favoritfetto samt john candy. och jag älskar john belushi. vad skulle han varit utan sin ölmage? jag vill ha en tshirt med texten "i heart fat boys" och en med "i heart skinnys boys" för kontraster är roligast och det däremellan är tråkigt. (oftast)

mina godaste fetter:
  • avokado
  • lax
  • rökt makrill
  • nötter
  • inlagda oliver
  • jordnötssmör
  • all grekisk mat med olja

veckans bekännelse: steve coogan

jag tycker på riktigt steve coogan är en drömkille. men jag är ju en uppenbar sucker för popkulturnördiga brunetter med hjärna och humor.

jag älskar den här bilden

kockett, dryg, cute och rolig på samma gång. tio poäng direkt.

Apr 29, 2007

Pride man pride man?


Hittade tre kassar med vinylsinglar och skivor på vinden. Alla kommer från mellanstadiedisco dj på skolorna i upplands väsby utanför stockholm. Mamma är lärare och gav mig hela deras skivförråd plus skivspelare i julklapp för några år sen. Jag blev dock av med utrustningen i en bodelning för några år sedan men behöll skivorna. Jäkla ex.

Kolla orup


Guldfrans gaybutt loves it.

Mamma jag krympte krille