May 15, 2007

ass

jag skulle egentligen träffat yvonne idag för en reuniondate, men jag är fortfarande inte på långa vägar klar med jobb eftersom det blev kin long-recension samt våroffer-biljett-hämtning däremellan. jag hoppas jag kan träffa henne imorgon men nu har jag dubbelbokat MACfest med jossan och våroffer med k och är sen med två jobb som jag inte tror jag hinner/orkar göra så bra inatt. jag behöver verkligen en assistent. mattias hade fått en praktikant. jag vill gärna ha en också.

3 comments:

anna said...

såg våroffer i söndags och kan bara säga att den är sååååååå bra. så skit i dubbelbokningen och sen den! grymt impad av kvinnan som dansar naken. respekt!

Karin said...

Säger som ovan, missa absolut inte våroffer.
Kanske ska gå och äta maneter en dag. Undrar om man kan göra sin egen manetsallad av slemmklumparna från Ribban?

Therese Svensson said...

det ordnade sig med dubbelbokningen! vårofer är idag och macfesten imorgon! så bra. jag ser framemot att se den. det blir min första gång på både dansföreställning samt stadsteatern. manetsalladen rekommenderar jag att beställa i mindre version och dela med någon som en liten förrätt! i american psycho när han är i sitt hus i hamptons hämtar han ju maneter från stranden och micrar dom.