jag googlade lappskojs för jag visste inte vad det var och det här fann jag:
Ingredienser:
* Fläskben
* Pulvermos (eller hemlagat)
* Salt
* Peppar
* Gärna lite dill och / eller persilja
* 0.5 dl Vispgrädde
Koka upp fläskbenen så att köttet går loss. Salta och Peppra. Köttet ska koka igenom och bli riktigt mört och fint. Blanda till moset enligt beskrivning, men blanda även i grädden. Salta, Peppra och smaka av. Serveras med inlagd gurka till.
jag vill aldrig äta detta.
receptet kommer från en helt B_A_R_O_C_K sida som heter Siris Hemsida. hon frestar även med blodpalt gjort på 1 liter blod, 1 liter vatten och njurtalg.
jag älskar sånt här svenskt och gammalt barockt. i storstäder får inget plats som inte innehåller ruccola eller GI.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment