nu fick jag dubbel gåshud eftersom jag tänkte att de säkert bräserar gåsskinn med muskotnöt eller friterar det eller något annat bisarrt och serverar till förrätt. kan man äta gåshud?
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.
* Fredag 10 april Klubb First Class Riot Tessan och sara berg spelar skivor på First Class Riot på lilla golvet, KB, 23.30-04.00, Bergsgatan 18, Malmö
* Onsdag 15 april Popskolan Popskolan är ett samarbete mellan K3, Vinylbaren och Sonic. Varje kväll är fylld med Dj-set av gäster och alla Malmö-baserade Sonic-medarbetare, från 19.00 till midnatt. Poplektion 11 & 12 samt smygläsning för Sonic nr 46, Therese & Sara Berg spelar skivor med snuskig svimrock, no wave & pop. Föreläsningar: 20.00 Gert-Olle Göransson om jazzens hjältar 21.00 Martin Thörnqvist om The Swedish Model Vinylbaren, Bergsgatan 18, Malmö, 18-01 fri entré
6 comments:
det är då man börjar undra om det är chokladtryffel som åsyftas.
eller bara vad som menas överhuvudtaget?
haha, resten fattade jag (fast du behöver ändå inte bry dig, det är garanterat både laktos och gluten i raviolin..)
det verkade ändå så suspekt att blanda gös med choklad. jag fick gåshud.
nu fick jag dubbel gåshud eftersom jag tänkte att de säkert bräserar gåsskinn med muskotnöt eller friterar det eller något annat bisarrt och serverar till förrätt. kan man äta gåshud?
tja, om den är rejält knaperstekt och gåsen är ung så.
Post a Comment