Nov 20, 2008

äldre = blasé, fet och pinsam? ÖHRK


jag gick och handlade röd paprika, citron, grönsaker och blåbär för jag tror jag dragit på mig något mini-virus för att jag inte skött mathållningen och hälsan sen i juni typ (bevis: jag har gått upp fem kilo). så nu är jag trött på att vara ful och må dåligt så jag gjorde en old school favorit till middag idag - squashpasta med svamp, curry och sojagrädde. egentligen ska man ha i musslor också men det hade jag inte. när jag gör pastarätter brukar jag strimla squash fint med osthyvel så blir det som tagliatelle fast bättre. jag hade helt tappat sugen med allting vad gällde matlagning och träning men uppenbarligen mår jag ju dåligt av det så jag håller på och superkoncentrera mig på att det är roligt och intressant (för det är det ju och jag var besatt av det förut för ca tio kilo och 7000 klubbnätter sedan). eftersom jag är så sjukt lättpåverkad av mig själv (duh), så kan jag bara tänka mig till att känna olika saker. det är därför jag tror jag kan tänka bort allergierna jag har för jag har säkert tänkt till dom till att börja med. det är likadant med killar, jag kan tänka mig till att bli kär (eller okär också tyvärr).

så nu har jag tagit fram mina gamla dorkynäringsfysiologi-böcker igen och skrivit upp mig på nån pinsam fettosajt där man får "peppande" mails om nya rön och motionstips och kan skriva in sina "härliga resultat" och följa "sin framfart mot bättre hälsa". jag dör av skam. jag får skylla mig själv. är det såhär att bli äldre? fet, blasé och med på pinsamma utskick? jag DÖR!

på facebook hittade jag ett ca 3 år gammalt fotoalbum från malmös klubbliv och alla var helt rosenkindade och oskyldiga med glimten i ögat och jag bara WHA HAPPEND. jävla ålder. se nu är jag bitter också! det blir man ju när man är gammal!!!

3 comments:

Baby Droool said...

det bra med att bli äldre är att man får säga "men pojke lille", inte bry sig om man kör på nån med vagnen på ica + att man kan ha 7 kilo guld på sig utan att nån höjer på ögonbrynen.

mat-tips: spagettipumpa har de haft på astrid och aporna och det är toppen istället för vanlig spagetti!

Therese Svensson said...

åh spagettipumpan du är min bästa. deras snorgröna sojabönstaglietelle är också supergod.

Baby Droool said...

åh, jag tror jag ska bli glutenintoleransgroupie och köpa på mig lite sån sojabönspasta.