Förrätt
Hummeraladåb med dillbakad hälleflundra och Kalixlöjrom. Serveras med blomkålscreme samt äppelsallad.
Huvudrätt
Ungtupp med tuppkorv smaksatt med salvia. Mandelpotatis- och rotselleriterrin samt silverlökspuré, kronärtskocka och rödvinssås.
Hallon- och svartvinbärsterrin med pistagebottnar samt vaniljglass
VIN
Jacquart Brut Mosaïque Millésimé 1996 Magnum
Corton Grand Cru Grèves Bourgogne 2002 Domaine Jean-Claude Belland
Tri de Vendange Coteaux du Layon 2003Raymond Morin
Café
Remy Martin VSOP
Cointreau
Eau minérale Ramlösa
mmmm ungtupp med TUPPKORV (pfffffffffffffffffffffffffffffffffHAHAHAHAHA)
Asså, T! Du får ragg på din blogg! Det är ju typ hela anledningen att jag har min. Fubbigt!
ReplyDeleteragg på min blogg?! VAR
ReplyDeleteDet var ju nån kille som bara Gå ut med mig jag är normal!
ReplyDeleteja aonk! jag sumpar alltid chanser för jag har aspergers.
ReplyDelete